Marketing i analitika krojeni za potrebe web shopa

Web shop marketing

Od prvog kontakta do ponovljene kupnje. Agencija koja razumije vaše ecommerce brige.

I za prekaljene i za nove webshope, izazova je puno: narudžbe, odnosi s kupcima, dobavljači, skladišta… Uz nas, marketing webshopa je briga manje. Slažemo cjelovite strategije, vodimo efikasne kampanje i dijelimo odgovornost za rezultate.

VAŠI REZULTATI SU I NAŠI REZULTATI

Suradnja koja raste zajedno s vašom prodajom.

Za ljubav na duge staze, postavljamo ciljeve i plaćate nas više samo ako ih postignemo više. I da, jesmo li već spomenuli da se, ako ne ispunimo minimalne ciljeve, odričemo cijele naše naknade?

IDEALNO SATKAN TIM EFIKASNIH STRUČNJAKA

Od marketinga do web tehnologija. Svi opsjednuti rezultatima.

Oglašavanje, optimizacije i A/B testiranja. Copywriting i dizajn. Webshop platforme i custom tehnologije. Chatboti i automatizacije. Sve vještine skupa uvezane u tim koji cijeni strategiju, planove, dobar rezultat i iskren odnos. I jesmo li već spomenuli rezultate? Da ne pratimo analitike shopova, vjerojatno bismo visili na teletekstu.

1) Svi kanali za privlačenje kupaca na jednom mjestu

Oglašavanje na društvenim mrežama

Kreativni tekstovi, pametni vizuali, detaljne publike i puno A/B testiranja. Idealno za upoznati nove kupce i biti blizak sa starima.

   Pinterest

PPC oglašavanje (Google)

Ciljanje segmenata publike i ključnih riječi te neumorni testovi i optimizacije radi uštede vašeg budžeta i povećanja prodaje.

   

SEO – optimizacija za tražilice (Google)

Tehničke i content taktike za uvjeriti ljude da ste baš vi pravi odgovor, bez plaćanja oglasa. Tko još ne voli besplatne stvari?

    

2) Sve taktike za povećanje isplativosti za cjeloviti odnos s kupcima

CRO – optimizacija stope konverzije

Povećajte postotak kupnji od posjetitelja koji pokazuju interes na vašem webu. Analize i popravci korisničkog iskustva na webu.

   

E-mail marketing (newsletter)

Među postojećim kupcima, krije se puno neiskorištenog potencijala. Podsjetnici, specijalizirane ponude i automatizacije. 

  

Chatboti i automatizacije

Kako biste se mogli posvetiti ključnim strategijama i odnosima, uštedite na manualnim aktivnostima i repetitivnim razgovorima.

3) Transformativne tehnologije za podizanje webshopa na novu razinu

Webshop development i optimizacije

Od temeljitih popravaka postojećeg do izrade novog webshopa. Tim koji razumije i developerski i marketinški aspekt, prodajnu stranu priče i izazove vođenja poslovanja. I, prije svega, vaše kupce.

Analitika u stvarnom vremenu – HF SuperVision

Podaci iz velikog broja kanala i kampanja na jednom ekranu, sa stalno osvježenim podacima. Moćan alat za kontrolu isplativosti vašeg budžeta i donošenje pravovremenih odluka.

ZA BRZE REAKCIJE I POBOLJŠANJA KOJA NE ČEKAJU MJESEČNE IZVJEŠTAJE

100% transparentan webshop marketing.

 Ako ćete nas gledati kao dio svog tima i dati nam autonomiju u radu, fer je da točno znate što radimo i kakvi su rezultati. Naš HF Supervision sustav analitike omogućava da stalno pratite rezultate sa svog webshopa i marketinških kanala – puno kanala i puno metrika, sve na jednom mjestu.

U našoj suradnji nema tajnih sastojaka, samo dobar zajednički plan, pametan samostalni rad i transparentna suradnja.

POBOLJŠAJTE METRIKE KLJUČNE ZA POSLOVANJE

ROAS, ROI, CLV, CAC. Ukratko, fokusiramo se na bitno.

Lajkovi, viewovi i klikovi su sasvim legitimni ciljevi. Ako želite biti influencer. No, za ozbiljne shopove, primarni financijski ciljevi naša su zvijezda vodilja u svim odlukama. Nakon što s vama dogovorimo njihovu strategiju, operativne odluke donosimo samostalno.

“Uz Hero Factory smo premašili sve dosadašnje rekorde prodaje!”

Zadnji kvartal je izuzetno bitan za ROX Beauty eCommerce. Ne samo iz razloga što donosi 40% godišnjih prihoda zbog Black Friday-a, Cyber Monday-a i adventskih aktivnosti, nego prvenstveno što se tokom cijele godine slaže strategija da bi se u tom periodu nadjačala konkurencija. Hero Factory je u tom povodu pokazao stručnost i znanje te napravio najbolji rezultat do sada, premašivši sve prijašnje rekorde prodaje. 🙂

 Kristijan Krištić, Business Development Manager

ROX d.o.o.

Zanima vas koliko možemo unaprijediti vaše ključne brojke?
Javite nam se za neobavezni razgovor!

Želite saznati još o uslugama i vrijednostima koje možete dobiti?

Za vlasnike webshopa, odabir marketinškog partnera je vrlo izazovan proces s velikim rizikom, ali i velikom dobiti. Kako bismo se što bolje razumjeli i na vrijeme otkrili hoćemo li biti dobar par, za vas smo raspisali sve naše usluge i procese u detalje.

Digitalni marketing

Od Facebook i Instagram prodajnih strategija do izrade vizuala i pisanja tekstova. Od A/B testiranja i kompleksnih internacionalnih oglasnih mreža do malih, efikasnih kampanja za početak online poslovanja. Otkrijte više o našem procesu, znanjima i paketima digitalnog marketinga…

SEO i CRO

Ako još ne znate razliku, veselimo se jer ćemo vam sigurno moći napraviti veliku razliku – u poslovanju. A ako znate što su, još smo sretniji jer to znači da ćemo brzo raditi napredne optimizacije. Od optimizacije dovođenja ljudi na web (SEO) do optimizacije njihovog puta na samom webu (CRO), optimalno je da više saznate tu.

Chatboti i automatizacije

Za sve koji često pomisle “imam ja i pametnijeg posla”. Šanse su da stvarno i jest tako. Zato programiramo chatbote koji umjesto vas pričaju s (potencijalnim) kupcima, a osmišljavamo i automatizacije u poslovanju koje vam štede dragocjeno vrijeme za pametniji posao.